Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцане на окачването
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
на баща ми на 156-цата му скърца от пред яко като е студено... смениха му сичките носачи и фашкии във Ванто и продължи да скърца! :d на някои алфи им е дефектно цялото шаси от пред и то скърца и е общо взето непоправимо.156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
Brera 2.4jtd 200 + к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от littlesister Покажи съобщениена баща ми на 156-цата му скърца от пред яко като е студено... смениха му сичките носачи и фашкии във Ванто и продължи да скърца! :d на някои алфи им е дефектно цялото шаси от пред и то скърца и е общо взето непоправимо.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеВ силна грешка си ако наистина и е сменено окачването цялото, или са сложени ментета за да скърца или майсторите са се уакалиАлфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Повечето "майстори" им е през онази работа какво ще стане с колата след подобна интервенция,а може и да не го знаят този момент от монтажа и си го правят за по-бързо ,за да стигнат до етапа "Айде,готово,дай парите"Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Здравейте на всички реших и аз да оставя мнение тук тъй като и аз съм притежател на 147 искам да ви кажа че всяка сутрин ставам и тругвам с колата към 7 цяло лято нямах никъкви ядове сега като паднаха рязко температурите една сутирн и при мен се появи това скърцане но го прави много рядко за една година можеби два пъти за сега несмятам да предприемам мерки
Comment
Comment